Logo Lexarix
Meer dan een totaalproject
B2B renovatie

B2B Totaalafwerking & B2B Renovatie

Jouw B2B oplossing voor een fantastische bedrijfssfeer

Een stijlvolle en functionele bedrijfsruimte is niet langer een luxe die alleen voor de grootste bedrijven is weggelegd.

Bij Lexarix kun je terecht voor B2B totaalafwerking en B2B renovatie dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen tegen een betaalbare prijs. Je bepaalt zelf hoe jouw bedrijfsruimte eruit zal komen te zien. Wij zorgen voor een naadloze inrichting en een afwerking tot in de kleinste details.

Dit uiteraard volledig afgestemd op jouw wensen! Zo transformeer je jouw ruimte in een toonbeeld van professionaliteit en stijl.

Overweeg je een complete B2B renovatie of inrichting van je bedrijfsruimte en wil je niet langer wachten om indruk te maken op je klanten en medewerkers?

Kies dan voor de B2B totaalafwerking of B2B renovatie van Lexarix te Erpe-Mere. Of het nu gaat om een modern kantoor, een stijlvolle vergaderruimte of een functionele werkplek, met Lexarix is je bedrijfsruimte altijd op zijn best.

Voordelen

Het grootste voordeel van een B2B renovatie of totaalafwerking door Lexarix is dat het volledig op maat wordt gerealiseerd voor jouw bedrijfsruimte. Alle elementen worden naadloos geïntegreerd, waardoor er geen risico is op inconsistenties. Maar dat zijn slechts enkele van de vele voordelen die wij bieden.

Diensten

Totaalafwerking

honda11

Bij Lexarix Totaalafwerking combineren we vakmanschap met innovatie om bedrijfsruimtes te transformeren. Onze totaaloplossingen zijn ontworpen om de unieke behoeften van uw bedrijf te weerspiegelen en een professionele uitstraling te bieden.

Kantoorinrichting

honda10

Een kantoor is meer dan alleen een werkplek; het is een weerspiegeling van uw merkidentiteit. Lexarix zorgt voor een naadloze integratie van functionaliteit en esthetiek, waardoor een inspirerende werkomgeving ontstaat die de productiviteit verhoogt.

Systeemplafonds

burst 5

Onze geavanceerde systeemplafonds bieden flexibiliteit en esthetiek, ideaal voor moderne zakelijke omgevingen. Ze zijn ontworpen om geluid te minimaliseren en de ruimteakoestiek te optimaliseren.

Gipswanden en Plafonds

PHOTO 2023 10 22 14 35 28 2

Met een focus op duurzaamheid en esthetiek biedt Lexarix hoogwaardige gipswanden en plafonds. Onze oplossingen zijn zowel functioneel als visueel aantrekkelijk, perfect voor zakelijke ruimtes.

Akoestische Plafonds

school4

Geluidskwaliteit is essentieel voor een productieve werkomgeving. Onze akoestische plafonds zijn ontworpen om geluidsoverlast te verminderen en een rustige en serene sfeer te creëren.

Isolatiewerken

PHOTO 2023 10 14 17 13 17 2

Energie-efficiëntie is cruciaal voor moderne bedrijven. Onze isolatieoplossingen zorgen voor optimale temperatuurregeling en energiebesparing, waardoor uw bedrijfsruimte comfortabel en kostenbesparend blijft.

Stuur ons een bericht