Logo Lexarix
Meer dan een totaalproject

Honda

Aalst

De totaalafwerking van de ontspannings- en eetruimte bij Honda Aalst is een voorbeeld van hoe een goed doordachte ruimte zowel esthetiek als functionaliteit kan combineren om een plezierige en productieve omgeving voor werknemers te creëren.

  • Flexibele Eetruimte: De eetruimte is ontworpen met flexibiliteit in gedachten, waardoor het gemakkelijk is om de opstelling aan te passen voor verschillende soorten evenementen of bijeenkomsten.
  • Geavanceerde Keukenfaciliteiten: De keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur en voldoende opbergruimte, waardoor werknemers hun eigen maaltijden kunnen bereiden of samen kunnen komen voor gezamenlijke maaltijdactiviteiten.

Deze totaalafwerking bij Honda Aalst is niet alleen een toonbeeld van hoogwaardig interieurdesign, maar het weerspiegelt ook de zorg en aandacht die Honda besteedt aan het welzijn en comfort van haar werknemers. De ruimte bevordert samenwerking, creativiteit en ontspanning, waardoor het een belangrijke bijdrage levert aan de positieve bedrijfscultuur.

Foto's na

Foto's voor